Otamme vastaan ainoastaan verkossa tehtyjä tilauksia. Voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä.

Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme.

Garnhärvan ei vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä, kirjan ilmestymisajan muuttumisesta tai virheistä artikkelitiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme, sekä hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10 %. Muiden tuotteiden arvonlisävero on 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron sekä mahdolliset toimituskulut. 

Toimitukset

 Kokonaistoimitusajan pituus riippuu siis siitä kuinka nopeasti saamme tuotteen tavarantoimittajaltamme sekä valitsemastasi toimitustavasta. Varastossamme olevat tuotteet lähetetään meiltä tyypillisesti 2–5 arkipäivässä

Varaamme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa.

Viivästykset

Teemme parhaamme toimittaaksemme tuotteet asiakkaillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta valitettavasti joskus toimituksissa tulee viivästyksiä emmekä voi taata, että tilaus on perillä tiettynä päivänä. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia. Odottamattomissa tilanteissa (Force Majeure) kuten sota, luonnonmullistus, lakko, tulipalo ja puuttuvat toimitukset alihankkijoilta ei Garnhärvan vastaa viivästyksistä.

Tilauksen peruuntuminen

Emme voi koskaan taata toimitusta tiettynä päivänä ja varaamme oikeuden myös kaupan peruuttamiseen. Jos tuotteita ei enää ole saatavilla tavarantoimittajiltamme, se peruuntuu tilauksestasi eikä sitä toimiteta myöhempänä ajankohtana.

Palautusoikeus

Käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevilla tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen.
Asiakkaan tulee itse maksaa palautuksen postimaksu. Reklamaatio tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluun. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus..

Voit käyttää palautukseen samaa pakkausta, jossa lähetys saapui sinulle. Jos olet ehtinyt hävittää pakkauksen, voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa. Tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin ja liität mukaan tilausnumeron ja asiakastietosi. Jos nämä tiedot puuttuvat, emme voi tietää, että palautus tulee sinulta.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, on tärkeää, että siirrät laskun eräpäivää eteenpäin. Voit siirtää eräpäivää helposti osoitteessa klarna.com/fi.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, lähetämme asiasta tiedon sähköpostitse, ja laskusi mitätöidään sen tuotteen / niiden tuotteiden osalta, jotka olet palauttanut. Emme lähetä uutta laskua, vaan voit maksaa laskun normaalisti vähentämällä palautettujen tuotteiden hinnan kokonaissummasta. Mikäli maksat jäljelle jäävän summan ennen kuin olemme vahvistaneet palautuksen saapumisen, Klarna lähettää sinulle aiheettoman osamaksusopimuksen.

Jos olet ehtinyt maksaa koko laskun jo ennen palautusta, Klarnalta otetaan sinuun yhteyttä maksunpalautusta koskien 30 päivän kuluessa.

Palautusoikeus ei koske sähköisiä ohjeita. Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, tulee sinun tehdä reklamaatio meille.

Reklamaatio

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, tilauksestasi puuttuu tuote tai tuote menee rikki käytössä ja haluat reklamoida sen, ota yhteyttä meille sähköpostitse. Maksunpalautus tehdään 30 päivän kuluessa. On tärkeää, että liität palautukseen laskunnumeron tai tilausnumeron, jotta tiedämme palautuksen tulevan sinulta.

Henkilötietojen käyttö

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakaspalvelu- ja markkinointitarkoituksiin. 

Asiakasrekisteri voi sisältää muun muassa seuraavia tietoja: käyttäjän perustiedot, kuten nimi, osoite, kieli, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asuinpaikka ja siviilisääty sekä asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutustiedot, tuotetiedot, tilaustiedot, kiinnostuksen kohteet, asiakaspalautteet sekä peruutustiedot. Tiedot kerätään ostohistoriastasi, yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä. Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakaspalveluun, markkinointiin, segmentointiin, liiketoiminnan analysointiin ja tilastointiin sekä muihin vastaaviin tarkoituksiin. Markkinointia voidaan toteuttaa puhelimitse, postitse tai muulla tavalla (sähköposti- ja mobiilimarkkinointiin pyydetään aina suostumus).Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme on sinun oltava vähintään 18-vuotias.

-15%
Seta Tweed II socks
Seta Tweed II socks
-15%
Reflex
5,61 € 6,60 €