Marina
Marina Sangre Holi Mango Berry Frozen Atlantis Wasabi Apalachian Filigree

Marina on yksisäikeinen uskomattoman kevyt ja pehmeä pitsivahvuinen lanka superwash-käsiteltyä 100% merinovillaa.

25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Vyyhti 100 g = noin 800 m. 

Materiaali: 100% merinovillaa "superwash". 

Puikot 3 mm.

10cm = 32 s

Pesuohje: Käsinpesu.  


Marina on yksisäikeinen uskomattoman kevyt ja pehmeä pitsivahvuinen lanka superwash-käsiteltyä 100% merinovillaa. Vyyhti sisältää huimat 800 metriä ja lanka sopii mainiosti läpikuultaviin huiveihin ja kauniisiin pitsineuleisiin. Saatavana monta ihastuttavaa käsinvärjättyä sävyä.


Manos del Uruguay aloitti toimintansa 60-luvulla tavoitteenaan auttaa naisia saamaan turvattu toimeentulo Uruguayn maaseudulla. Idean lähtökohta oli hyödyntää paikallisia resursseja kuten saatavilla olevaa lampaanvillaa ja naisten käsityötaitoja, ja rakentaa toiminta niiden varaan.


Tänään Manos del Uruguay on neljänsadan naisen osuuskunta. Langat kehrätään ja värjätään käsin ja myydään eri puolille maailmaa. Jokainen vyyhti on vyyhdin valmistaneen naisen signeeraama.


Manos del Uruguay on jo muutaman vuoden ajan ollut World Fair Organization:in jäsen mikä tarkoittaa että langalla on Reilun kaupan merkki. Ainutlaatuisen langasta tekee sen ainutlaatuiset värit ja meleeraus, joka syntyy kun pieniä eriä värjätään puulämmitteisissä vedenkeittimissä.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
-15%
Seta Tweed II socks
Seta Tweed II socks
-15%
Reflex
5,61 € 6,60 €