Alegria
Alegria Otono Fondo del mar Cabaret Atlantico Huarache Butia Maiz Manglar

Alegria on täydellinen sukkiin, vauvaneuleisiin ja asusteisiin.

25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Fingering

75% Merinovillaa "Superwash", 25% Polyamidia 

100 g

425 m

Puikot 2-3

10 cm= 28 sAlegria tarkoittaa espanjaksi nautintoa (engl. joy) ja sitä tämä käsinvärjätty lanka on, todellista värien juhlaa! Alegria on täydellinen sukkiin, vauvaneuleisiin ja asusteisiin.


Käsinvärjätyt vyyhdit ovat uniikkeja ja valmistaja suosittelee isompien neuleiden raidoittamista kahdelta vyyhditä, jotta mahdolliset värierot tasoittuvat. Lanka on superwash-käsitelty, mutta langan sävyt säilyvät pidempään ja paremmin hellässä käsinpesussa. Tuotekuvat ovat valmistajan, sävyt saattavat vaihdella värjäyserittäin.


Manos del Uruguay aloitti toimintansa 60-luvulla tavoitteenaan auttaa naisia saamaan turvattu toimeentulo Uruguayn maaseudulla. Idean lähtökohta oli hyödyntää paikallisia resursseja kuten saatavilla olevaa lampaanvillaa ja naisten käsityötaitoja, ja rakentaa toiminta niiden varaan.


Tänään Manos del Uruguay on neljänsadan naisen osuuskunta. Langat kehrätään ja värjätään käsin ja myydään eri puolille maailmaa. Jokainen vyyhti on vyyhdin valmistaneen naisen signeeraama.


Manos del Uruguay on jo muutaman vuoden ajan ollut World Fair Organization:in jäsen mikä tarkoittaa että langalla on Reilun kaupan merkki. Ainutlaatuisen langasta tekee sen ainutlaatuiset värit ja meleeraus, joka syntyy kun pieniä eriä värjätään puulämmitteisissä vedenkeittimissä.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
-15%
Seta Tweed II socks
Seta Tweed II socks
-15%
Reflex
5,61 € 6,60 €