Järbo

12 Tuotetta

Yhtiöllä on perheomisteinen tausta, ja sitä ovat Järbo Garn johtaneet vuodesta 1980 lähtien sisarukset Jan Blomberg ja Kristina Yttermyr, jotka ovat edelleen toimineet yrityksessä. Järbo Garn keskittyi alusta alkaen kaupankäyntiin keskittymällä käsityölankoihin, ja tuotevalikoima laajeni merkittävästi, samoin kuin Ruotsin markkinaosuudet.


Järbon tekstiiliperinteet juontavat juurensa 1890-luvulle Yllefabrikenin, ja langantuotannon lisäksi siihen kuului myös kudonta, värjäys ja valmistelu. 1960-luvulla liiketoiminta keskittyi lankoihin ja pääasiassa teollisuuslankoihin, huonekalukankaiden, mattojen, verhojen ja muun valmistukseen. Neulalankojen valmistus on aikaisempina vuosina tehty pienemmässä mittakaavassa, mutta 1980-luvun alusta tämä ala on laajentunut merkittävästi.


Järbo-langassa on kaikkea langasta, neuloista, virkkaustapeista ja paljon muista tarvikkeista, paitsi omasta tuotemerkistään, ne toimivat myös maahantuontiyhtiöinä Manos del Uruguaylle, Istexille, Knitprolle ja monille muille.

  • Näkymä
-15%
Seta Tweed II socks
Seta Tweed II socks
-15%
Reflex
5,61 € 6,60 €